dijous, 5 de desembre del 2013

Improvisat (46)

Va, intentem-ho. Però només cinc minuts.

Ara que han passat dies, allò del suposat lladre que va deixar tota l’escala plena de marques de sang, i dues finestres trencades, doncs com ja suposaven maliciosament alguns veïns, la història venia d’una de les portes de l’escala, o sigui, d’uns veïns, en aquest cas passavolants, que feien una festa en un pis normalment desocupat però que la filla d’un veí en tenia la clau i tal.

En fi, un cas d’aquells del diari El Caso, que no sé per què va deixar de publicar-se havent-hi com hi han històries d’aquesta mena cada dia.

Encara no sabem per què dos dels festers es van estomacar a l’escala —això ho suposem— i un d’ells va quedar malferit —aquesta dada sí que la coneixíem— i el malferit va baixar per l’escala deixant marques a les parets. Hi anava clavant cops de puny amb la mà o amb el braç ferit? Per què? Vés a saber. Potser no ho sabrem mai.

El final del cas és que vam haver de presentar denúncia a la comissaria de la Travessera de les Corts —sense denunciar ningú en concret perquè no en teníem certesa, o sigui una denúncia de danys a la finca— i que la visita dels mossos no va servir de gaire més que per agafar les meves dades, el meu telèfon i el número del document nacionalista espanyol creat per Franco l’any 1941, uns mesos després que Hitler el creés a Alemanya.

I això és tot.